Despre apartament

Sand Diamonds este locul potrivit de care ai nevoie pentru a petrece fie un weekend plin de distracţie, fie un sejur relaxant la malul mării.

Fiind un apartament cu 2 camere şi 2 băi cu o suprafaţă totală de 100 metri pătraţi nu vei avea nicio problemă de spaţiu pe întreg sejurul. Elementele de mobilier sunt de cea mai bună calitate, menite special pentru a te face să te simţi excepţional. Pentru a vă simţi şi mai în siguranţă am montat un seif electronic. Veţi găsi lenjerie curată şi apretată pentru fiecare loc de dormit astfel încat experienţa să fie unică şi placută.

Pe scurt…

Livingul oferă un spaţiu excelent de relaxare datorită canapelei extrem de generoase şi vederii neobstrucţionate a Mării Negre. Aici puteţi să vă delectaţi cu un film sau un joc pe TV LED 46″ şi XBOX. Nu va trebui să vă faceţi griji nici de căldura de afară, puteti utiliza cu încredere şi gratuit cele 2 unităţi de aer condiţionat.
Facilităţi şi dotări
În plus, bucătăria complet utilată şi mobilată cu bun gust va fi deliciul serilor de vară asezonate cu un vin bun şi un view care iţi taie respiraţia. Terasa apartamentului oferă o suprafaţă de 20 metri pătraţi unde poţi găsi o zonă relaxantă şi confortabilă de băut cafeaua dimineaţa sau de ce nu, de a lua cina într-o seară toridă de vară cu o privelişte senzaţională. Băile sunt dotate cu uscător de păr, halate de baie, papuci, prosoape mari şi mici, curate şi apretate pentru fiecare sejur şi uscator de par. Nu iţi face griji pentru hainele şifonate, iţi punem la dispoziţie şi fierul de călcat.

Amplasare

Marea iţi va fi alături pe toată perioada şederii în apartament, locaţia fiind amplasată la înălţime cu vedere direct către plajă.
De asemenea, foarte aproape de tine vei găsi o mulţime de locuri unde te poţi distra o noapte întreagă, precum: Club Fratelli, Club Ego, Club Le Gaga, Club Loft, Club Tapo, Club Blue Beach, Club IpaNera si Club Breeze.